AnaSayfa / Genel / Kahve falında abiyi bıçaklamak

Kahve falında abiyi bıçaklamak

Kahve falında abiyi bıçaklamak kudretinin yerine geleceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abiyi bıçaklamak gördüyseniz:

  • Çok üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında abiyi bıçaklamak birçok konuda daha dikkatli olunacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında abi yenge görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işarettir.

Kahve falında abi anne görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abi eşi görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abinin karısını görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında abilerimi görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında abinle kavga etmek şansın döneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baba ve abi görmek sevap işleyeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir