AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı beyaz gelinlikle görmek

Kahve falında arkadaşı beyaz gelinlikle görmek

Kahve falında arkadaşı beyaz gelinlikle görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşı beyaz gelinlikle gördüyseniz:

  • Daha önce anlamamış olmalarını dert etmeyin.

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını beyaz gelinlikle görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı beyaz gelinlikle görmek kişinin adeta gençleşeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşı gelinlik görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yakın arkadaşını gelinlikle görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı gelinlikle görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bir arkadaşı gelinlikle görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın gelinlik giydiğini görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir