AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle arkadaşını görmek

Kahve falında gelinlikle arkadaşını görmek

Kahve falında gelinlikle arkadaşını görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, sorunların çözüleceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle arkadaşını gördüyseniz:

  • Belli jestler söz konusu olabilir ya da borçlar ödenebilir.

Kahve falında arkadaşlarını gelinlikle görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını siyah gelinlikle görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında gelinlikli arkadaşını görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının gelinlikle görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın gelinlik giydiğini görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının gelinliğini görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek uzun yaşayacağına, şansının bahtının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını kırmızı gelinlikle görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir