AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarını gelinlikle görmek

Kahve falında arkadaşlarını gelinlikle görmek

Kahve falında arkadaşlarını gelinlikle görmek çok daha iyi günler göreceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarını gelinlikle gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını gelinlik giydiğini görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını beyaz gelinlikle görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına yorulur.

Kahve falında evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı beyaz gelinlikle görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlikli arkadaşını görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymiş arkadaşını görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşını gelinlikle görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın gelinlik giydiğini görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir