AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kalçasını görmek

Kahve falında arkadaşının kalçasını görmek

Kahve falında arkadaşının kalçasını görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, yeni işler alacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının kalçasını gördüyseniz:

  • Alışılmadık yeni bir iş birliği sizi karlı veya faydalı bir yola sokabilir.

Kahve falında arkadaşının kalçasını görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık kalça görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kalçada yara görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kalçada morluk görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine inanılır.

Kahve falında kalçadan silahla vurulmak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında eşinin kalçasını görmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında kalçasını görmek huzurunun yerine geleceğine, zenginleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir