AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşi gezmek

Kahve falında çarşi gezmek

Kahve falında çarşi gezmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, rahatın ve konforun geleceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, paraya ve mala kavuşacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, refaha erileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çarşi gezmek gördüyseniz:

  • Şansınızı kullanmalısınız.

Kahve falında çarşi gezmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kızına araba çarptığını görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun araba çarptığını görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğe araba çarptığını görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cinin çarptığını görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında uçağın eve çarptığını görmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında iki trenin çarptığını görmek verimin ve bereketin geleceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına delalet eder.

Kahve falında birine çarptığını görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir