AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çar giymek

Kahve falında siyah çar giymek

Kahve falında siyah çar giymek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında siyah çar giymek gördüyseniz:

  • Size yakın bir kişi veya bir iş arkadaşınızla ilişkileriniz gerilebilir.

Kahve falında siyah çar giymek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünyaya göktaşı çarptığını görmek yeni insanlarla tanışacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşine araba çarptığını görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında birine araba çarptığını görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın çarptığını görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında tramvay çarptığını görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına araba çarptığını görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğa araba çarptığını görmek hayırlı yollara gireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir