AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini araba çarparken görmek

Kahve falında kendini araba çarparken görmek

Kahve falında kendini araba çarparken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında kendini araba çarparken gördüyseniz:

  • Maddi anlamda da bazı başlıklar daha fazla ilgi çekebilir.

Kahve falında bir insana araba çarptığını görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğa araba çarptığını görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşına araba çarptığını görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğa araba çarptığını görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğluna araba çarptığını görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, imkânsızı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini araba çarptığını görmek fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında kızına araba çarptığını görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine araba çarptığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir