AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbi dışarda görmek

Kahve falında kalbi dışarda görmek

Kahve falında kalbi dışarda görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, yersiz yere suçlanacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalbi dışarda gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirici işlerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında kalbi dışarda görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında kalbini dışarda görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kalbinden hasta olduğunu görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, gün sayacağına yorulur.

Kahve falında kalbi kırılmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalbinin sıkıştığını görmek parasının ve makamının artacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına delalet eder.

Kahve falında kalbi atmak karanlık zamanların aydınlanacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kalbin attığını görmek pişman olacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kalbini görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir