AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kalbine bıçak saplamak

Kahve falında kendi kalbine bıçak saplamak

Kahve falında kendi kalbine bıçak saplamak iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kalbine bıçak saplamak gördüyseniz:

  • Harekete geçin, bol bol reklamınızı yapmaktan çekinmeyin.

Kahve falında birinin kalbine bıçak saplamak hayal kırıklığına uğratılacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına inanılır.

Kahve falında kendi kalbine bıçak saplamak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kalbine bıçak saplamak maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalbe bıçak saplamak geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine bıçak saplamak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, doğru adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında kafaya bıçak saplamak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvara bıçak saplamak sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında birinin boğazına bıçak saplamak hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir