AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbi dışarıda görmek

Kahve falında kalbi dışarıda görmek

Kahve falında kalbi dışarıda görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yaşama hevesinden olacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalbi dışarıda gördüyseniz:

  • Duygusal yanınızın ağır basması kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir.

Kahve falında kalbi dışarıda görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında dışarıyı süpürmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında dışarıda oturmak imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pijamayla dışarı çıkmak sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı evden dışarı atmak yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında dışarıda yıkandığını görmek kötü durumlara düşeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve dışarıdan bakmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvaletini dışarı yapmak sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sermayesinin boşa gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir