AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinin delik olduğunu görmek

Kahve falında kalbinin delik olduğunu görmek

Kahve falında kalbinin delik olduğunu görmek verilen sözlerin tutulacağına, ayağa kalkacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, şansın kapanacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kalbinin delik olduğunu gördüyseniz:

  • Geçmişe bir göz atmak daha rahat ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında kalbini delik görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine alamet eder.

Kahve falında kalbinin delik olduğunu görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalbi delik görmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbin durmasını görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, kişinin fakirleşeceğine delalettir.

Kahve falında kalbinden hasta olduğunu görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalbi kanamak ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, bazı engellerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbinden bıçaklamak yaşadığı stresin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında kalbini eline almak yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir