AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinin söküldüğünü görmek

Kahve falında kalbinin söküldüğünü görmek

Kahve falında kalbinin söküldüğünü görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında kalbinin söküldüğünü gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişiler zaman kazanmaya çalışıyor olabilir ya da bazı olaylar aleyhinize kullanılabilir.

Kahve falında kalbinin söküldüğünü görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbi sökülmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, bolluk içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında pantolonunun söküldüğünü görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet eder.

Kahve falında dişi sökülmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işarettir.

Kahve falında tırnağının söküldüğünü görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında pantolonu sökülmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ağacın söküldüğünü görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyafetinin söküldüğünü görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir