AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbin elinde görmek

Kahve falında kalbin elinde görmek

Kahve falında kalbin elinde görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kalbin elinde gördüyseniz:

  • Tutkular ön plana çıkabilir.

Kahve falında elini kalbine koymak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında kalbin elinde görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi kalbini elinde görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına delalet eder.

Kahve falında kalbini eline almak bazı engellerle karşılaşacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalbi elinde tutmak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalbi elinde görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kalbi eline almak işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi kalbini eline almak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir