AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kalbini görmek

Kahve falında başkasının kalbini görmek

Kahve falında başkasının kalbini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, kazancının da artacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kalbini gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken seçimler ya da verilmesi gereken kararlar uykularınızı kaçırıyor olabilir.

Kahve falında kalbinin çok hızlı attığını görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında kalbinin ağrıdığını görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet eder.

Kahve falında kalbinin söküldüğünü görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, yatırımların heba olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kalbini sökmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbi elinde görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında kalbini eline almak yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini kalbine koymak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, hayır işleri yapacağına işarettir.

Kahve falında kalbinden yaralanmak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir