AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinden vurulmak

Kahve falında kalbinden vurulmak

Kahve falında kalbinden vurulmak her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, başarının garantileneceğine, kendisini korumaya alacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kalbinden vurulmak gördüyseniz:

  • Aynı problemler, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim, bilişim, kısa mesafe seyahatler, halkla ilişkiler v.b alanlarda da kendini gösterebilir.

Kahve falında silahla kalbinden vurulduğunu görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla kalbinden vurulmak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalbinden silahla vurulmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak sıkıntılardan kurtulmaya, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbinden vurulduğunu görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kalbinden vurulmak maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kalbinden vurulduğunu görmek çok daha büyük işlere gireceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir