AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbi kırılmak

Kahve falında kalbi kırılmak

Kahve falında kalbi kırılmak hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbi kırılmak gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünü yeniden hissediyorsun.

Kahve falında kalbinin kırıldığını görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbi kırılmak kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kalbinin ağrıdığını görmek endişelerin son bulacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalbi ağrımak borçlarının kendisini çok aşacağına, çok zor duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalbinin attığını görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kalbinden vurulduğunu görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalbi durmak hasret gidereceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında kalbin durmasını görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir