AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinden hasta olduğunu görmek

Kahve falında kalbinden hasta olduğunu görmek

Kahve falında kalbinden hasta olduğunu görmek huzursuzluk yaşanacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine delalettir.

Kahve falında kalbinden hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında kalbinden hasta olduğunu görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında kendi kalbini eline almak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbinin kırıldığını görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan kalbi görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalbinin attığını görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kalbin çıktığını görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kalbini görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Kahve falında kalbinin delik olduğunu görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir