AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbe bıçak saplamak

Kahve falında kalbe bıçak saplamak

Kahve falında kalbe bıçak saplamak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kalbe bıçak saplamak gördüyseniz:

  • Daha ılımlı bir yaklaşım tercih etmenizde fayda var.

Kahve falında kalbe bıçak saplamak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçak saplamak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kalbine bıçak saplamak fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaca bıçak saplamak iş hayatında saygı göreceğine, eş ve evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafaya bıçak saplamak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, oğlu evli ise boşanacağına yorulur.

Kahve falında kendi kalbine bıçak saplamak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında karnına bıçak saplamak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına inanılır.

Kahve falında bıçağı kendine saplamak yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir