AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçağı kendine saplamak

Kahve falında bıçağı kendine saplamak

Kahve falında bıçağı kendine saplamak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, hile ile mal elde etmeye işarettir.

Kahve falında bıçağı kendine saplamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları bizzat sonuçlandırmak için girişimlerde bulunmadan önce, olayların ya da sorunların asıl nedenlerine odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında kendine bıçak saplamak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, keyfe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalbine bıçak saplamak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kalbine bıçak saplamak ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalbe bıçak saplamak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boğazına bıçak saplamak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine alamet eder.

Kahve falında duvara bıçak saplamak evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine yorulur.

Kahve falında bıçağı toprağa saplamak beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında karnına bıçak saplamak fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir