AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık tarafından kovalanmak

Kahve falında kalabalık tarafından kovalanmak

Kahve falında kalabalık tarafından kovalanmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, bilmediği duyguları tadacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Şansınızda iyiye doğru beklenmedik bir dönüş olabilir.

Kahve falında kalabalık tarafından kovalanmak yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zombi tarafından kovalanmak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş biri tarafından kovalanmak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında bir erkek tarafından kovalandığını görmek rızkının artacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüler tarafından kovalanmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsah tarafından kovalanmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında deve tarafından kovalanmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadın tarafından kovalanmak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir