AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık tarafından dövülmek

Kahve falında kalabalık tarafından dövülmek

Kahve falında kalabalık tarafından dövülmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kalabalık tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Aile ilişkileriniz sizi tatmin etmeyebilir veya gelişmeler yalnız hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında kalabalık tarafından kovalanmak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık tarafından dövülmek edilen duaların karşılığını bulacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kalabalık tarafından taşlanmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı kalabalık görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine yorulur.

Kahve falında kalabalık trafik görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, başarılarının devamının geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının evini kalabalık görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalet eder.

Kahve falında kalabalıkla et yemek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık bir ev görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir