AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin kaka yaptığını görmek

Kahve falında bebeğin kaka yaptığını görmek

Kahve falında bebeğin kaka yaptığını görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce, önünüze bakmalısınız.

Kahve falında kaka yapmış bebek görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işaret eder.

Kahve falında bebek kaka yaparken görmek düzeninin sarsılacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bebek kakası yemek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğinin kakasını temizlemek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında bebeğinin kaka yaptığını görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek kakasını yaptığını görmek kazancın günden güne düşeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında bebeğinin kakasını görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaka yapan bebek görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir