AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğinin kakasını temizlemek

Kahve falında bebeğinin kakasını temizlemek

Kahve falında bebeğinin kakasını temizlemek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, ihanet göreceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerinin ağırlaşacağına, aydınlığa çıkılacağına, güzelliklere rast gelineceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğinin kakasını temizlemek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durun.

Kahve falında bebek kakası temizlemek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında bebek kakası temizlediğini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin kakasını temizlemek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine inanılır.

Kahve falında bebeğinin kakasını temizlemek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine yorulur.

Kahve falında bebek kakasini temizlemek malında zulüm meydana gelmesine, türlü musibetlere uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kendi kakanı temizlemek sözlerinden çıkmayacağına, zaferlere doymayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan kakası temizlemek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalette kaka temizlemek kazancın düşeceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir