AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakada kıl kurdu görmek

Kahve falında kakada kıl kurdu görmek

Kahve falında kakada kıl kurdu görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, işveren koltuğunda oturacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kakada kıl kurdu gördüyseniz:

  • Belli konulara müdahale etmeniz veya bazı kişi ya da işleri yönlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında kakada kıl kurdu görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine delalettir.

Kahve falında kaka içinde kurt görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kakada kurt görmek gelirinin çoğalacağına, hak yoluna döneceğine alamet eder.

Kahve falında kaka kurdu görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlu kaka görmek yanlışlara düşeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Kahve falında kakasında kurt görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bokta beyaz kıl kurdu görmek arabuluculuk yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıl kurdu dökmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir