AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka içinde kurt görmek

Kahve falında kaka içinde kurt görmek

Kahve falında kaka içinde kurt görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, sürekli yerinde sayacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kaka içinde kurt gördüyseniz:

  • Yükleriniz giderek ağırlaşıyorsa bazı konuları yeniden planlamanız gerekebilir.

Kahve falında kaka içinde kurt görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında kaka kurdu görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kakada kıl kurdu görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, hayırlı işlere girişileceğine delalet eder.

Kahve falında kakasında kurt görmek işlerinin ağırlaşacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işaret eder.

Kahve falında kurtlu kaka görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kakada kurt görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde kaka görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında herkesin içinde kaka yapmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir