AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka yapanı görmek

Kahve falında kaka yapanı görmek

Kahve falında kaka yapanı görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaka yapanı gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar sizi daha iyi bir yöne ilerletmenin bir diğer taktiği olabilir.

Kahve falında bezde kaka görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında herkesin içinde kaka yaptığını görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaka içinde kurt görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında klozette kaka görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kiloduna kaka yapmak eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kakada kıl kurdu görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında orta yere kaka yapmak arzularına kavuşacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan kaka çıkarmak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir