AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka yapıp temizlemek

Kahve falında kaka yapıp temizlemek

Kahve falında kaka yapıp temizlemek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaka yapıp temizlemek gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Kahve falında kaka yapıp temizlemek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kaka yapıldığını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaka yapıp rahatlamak huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaka yapıp üstünü örtmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında tuvaletini yapıp temizlemek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına işarettir.

Kahve falında büyük abdest yapıp temizlemek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kakası temizlediğini görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek kakasini temizlemek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir