AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka yapıp rahatlamak

Kahve falında kaka yapıp rahatlamak

Kahve falında kaka yapıp rahatlamak işini en iyi şekilde yapacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına rivayet eder.

Kahve falında kaka yapıp rahatlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri planlarınıza uyma veya fikirlerinizi tasvip etme konusunda ikna edemeyebilirsiniz.

Kahve falında kaka yapıp rahatlamak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdest yapıp rahatlamak yüklü miktarda kazanç getireceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine yorulur.

Kahve falında rahatlamak elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rahatladığını hissetmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına yorulur.

Kahve falında kaka yapıp üstünü örtmek yaşama dört elle sarılacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaka yapıldığını görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kaka yapıp temizlemek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında test yapıp hamile olduğunu öğrenmek takdir toplayacak işler yapacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir