AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek yapıp yedirmek

Kahve falında yemek yapıp yedirmek

Kahve falında yemek yapıp yedirmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına alamet eder.

Kahve falında yemek yapıp yedirmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir.

Kahve falında yemek yapıp yedirmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına inanılır.

Kahve falında evde yemek yapıldığını görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında mutfakta yemek yapıldığını görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek yapıp dağıtmak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına işarettir.

Kahve falında ekmek yapıp yemek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, işlerinin rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında gözleme yapıp yemek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kek yapıp yemek zor günler geçirileceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında yemekler yapıldığını görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir