AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka görmek

Kahve falında kaka görmek

Kahve falında kaka görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, anne duasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında kaka gördüyseniz:

  • Çok çalışmanın karşılığını alacaksınız, şansa değil kendinize güvenin.

Kahve falında çocuğunun kaka yaptığını görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaka avuçlamak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğa kaka yaptırmak doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi kakasını yemek kudret ve hidayet sahibi olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkte kaka yapmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, yeniden bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kaka yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalete kaka temizlemek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli kaka yapmak hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir