AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kakasını yemek

Kahve falında kendi kakasını yemek

Kahve falında kendi kakasını yemek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına yorulur.

Kahve falında kendi kakasını yemek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi ifade etmeniz gerekiyor, eksikler olabilir.

Kahve falında köpek kakası yemek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaka yemek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kakanı yemek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında bebek kakası yemek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında insan kakası yemek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi kakasını yemek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kakasını yemek önüne pek çok imkan sunulacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine işarettir.

Kahve falında kakasını yemek az maliyetle ticarete atılacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir