AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakasını silmek

Kahve falında kakasını silmek

Kahve falında kakasını silmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, esenlik bulacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında kakasını silmek gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya kariyerinizle ilgili konularda geri dönüşler son derece olumlu olmaya başlıyor.

Kahve falında kakasını silmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaka silmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının sümüğünü silmek başarıları ile konuşulacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Kahve falında gözlük camı silmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ev temizlemek silmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi evini silmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazı tahtasını silmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında merdivenleri silmek kişiye hep umut olacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir