AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kakasını görmek

Kahve falında kendi kakasını görmek

Kahve falında kendi kakasını görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, zorluklarının biteceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, patron olunacağına, hakkını yedirtmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kakasını gördüyseniz:

  • Kimsenin sizden fayda sağlamasına ya da halk arasındaki tabiriyle sizi çantada keklik görmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kendi kaka görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, her zaman hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kakası görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halıya kaka yapmak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kakasını yaptığını görmek dertleri biteceğine, borçlarının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabıya kaka yapmak kendisine kızacağına, huşu içinde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eline kaka yapmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, içine düşen fesada yeniliceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabağa kaka yapmak edilen duaların kabul olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir