AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun kaka yaptığını görmek

Kahve falında çocuğunun kaka yaptığını görmek

Kahve falında çocuğunun kaka yaptığını görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, zararların günden güne artacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konu, iş veya ilişkileri çözmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında erkek çocuğu kakası görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun kakasını görmek sabrını zorlayacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kaka yaparken görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kakasını görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine işarettir.

Kahve falında bir çocuğun kaka yaptığını görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun kakasını yaptığını görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğa kaka yaptırmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun kaka yaptığını görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir