AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kaka görmek

Kahve falında beyaz kaka görmek

Kahve falında beyaz kaka görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, çalışmalarının beğenileceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kaka gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken olumsuz kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında beyaz kaka görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kaka yapmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye delalet eder.

Kahve falında beyaz kaka yaptığını görmek hayatın düzene gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında yerlere kaka yapmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına yorulur.

Kahve falında bebek kakası temizlemek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde kaka görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin kakasını yıkamak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sokakta kaka yapmak sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir