AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz abdesti almamak

Kahve falında namaz abdesti almamak

Kahve falında namaz abdesti almamak hayata daha sıkı tutunacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, rahat bir nefes alacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında namaz abdesti almamak gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında abdest alıp namaz kılmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, daha büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında abdest alıp cuma namazına gitmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide abdest alıp namaz kılmak hep yerinde sayacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp sabah namazı kılmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında abdest alıp cuma namazı kılmak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp namaza durmak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında abdest alıp namaz kıldığını görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir