AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi idrar görmek

Kahve falında kahverengi idrar görmek

Kahve falında kahverengi idrar görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi idrar gördüyseniz:

  • Değişken olaylar veya durumlar nedeniyle kafanız karışabilir.

Kahve falında kahverengi idrar görmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında üstüne idrar sıçradığını görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının idrarını içmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye işarettir.

Kahve falında insan idrarı görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına işaret eder.

Kahve falında idrarını görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde idrar görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında idrar tutmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında idrarını üzerine yapmak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir