AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının idrarını içmek

Kahve falında başkasının idrarını içmek

Kahve falında başkasının idrarını içmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, mesleğindeki başarısının artacağına işarettir.

Kahve falında başkasının idrarını içmek gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar diyerek hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları önlemiş veya azaltmış olursunuz.

Kahve falında başkasının idrarını içmek bereketli bir döneme girileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kendi idrarını içmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin idrarını içmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine delalet eder.

Kahve falında idrarını içmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında kanla karışık idrar yapmak kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına alamet eder.

Kahve falında idrar atmak sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete idrarını yapmak yenilgiye uğramış hissedeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret eder.

Kahve falında idrar testi yapmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir