AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan idrarı görmek

Kahve falında insan idrarı görmek

Kahve falında insan idrarı görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, bol hayır duası alınacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalet eder.

Kahve falında insan idrarı gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlışlar yapan veya doğru gelmeyen eğilimleri olan kişilerin girişimlerinizi merak etseniz bile, içerisinde yer almamaya veya katılımda bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında insan idrarı görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında idrarını tutmak içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında seccadeye idrar yapmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının idrarını temizlemek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında evde idrar görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banyoda idrar yapmak endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında eşinin idrarını içmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında idrar biriktirmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir