AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve yaparken taşırmak

Kahve falında kahve yaparken taşırmak

Kahve falında kahve yaparken taşırmak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, çok iyi şeylere, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahve yaparken taşırmak gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli ya da zihinsel dağınıklık içinde olabileceğiniz gibi, fiziksel olarak aşırı dinçsiniz yani riske açık olabilirsiniz.

Kahve falında kahve pişirirken taşırmak fal sahibinin de yüzünün güleceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahveyi taşırmak cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, alınganlıkların hasıl olacağına delalet eder.

Kahve falında kahve taştığını görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kahvenin taştığını görmek bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına alamet eder.

Kahve falında kahve taşırdığını görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine delalet eder.

Kahve falında kahve yaparken taşırmak el açmayacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kahve taşırmak kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahve pişirmek ve taşırmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir