AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt parayı birine vermek

Kahve falında kağıt parayı birine vermek

Kahve falında kağıt parayı birine vermek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, çevresinin genişleyeceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına işarettir.

Kahve falında kağıt parayı birine vermek gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birine kağıt para vermek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına yorulur.

Kahve falında büyük kağıt para görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde kağıt para görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zarfta kağıt para görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakandan kağıt para almak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kağıt parayı çaldırmak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek rahatlığa ereceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir