AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt katlamak

Kahve falında kağıt katlamak

Kahve falında kağıt katlamak iyi günler yaşayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt katlamak gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözler başınızı belaya sokabilir.

Kahve falında kağıt katlamak hem ün sahibi olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbise katlamak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırı katlamak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok çamaşır katlamak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havlu katlamak rahatlık ve ferahlık bulacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında örtü katlamak istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak çamaşır katlamak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna rivayet eder.

Kahve falında halı katlamak verimliliğinin artacağına, düşmanların önlerinin açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir