AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırı katlamak

Kahve falında iç çamaşırı katlamak

Kahve falında iç çamaşırı katlamak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırı katlamak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz alışılmadık değişikliklere müdahale etmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında iç çamaşırı katlamak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çok çamaşır katlamak tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında renkli çamaşır katlamak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıkanmış çamaşır katlamak başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak çamaşır katlamak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çamaşır katlamak sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, uygulayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek çamaşırı katlamak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kumaş katlamak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir