AnaSayfa / Genel / Kahve falında örtü katlamak

Kahve falında örtü katlamak

Kahve falında örtü katlamak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında örtü katlamak gördüyseniz:

  • Kırıcı konuşmalara açıksınız.

Kahve falında örtü katlamak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz havlu katlamak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havlu katlamak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında beyaz yorgan katlamak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, mutlulukların yarım kalacağına alamet eder.

Kahve falında tişört katlamak iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine işaret eder.

Kahve falında tül perde katlamak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına tabir olunur.

Kahve falında çorap katladığını görmek hileye, fesada bulaşacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kilim katlamak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir