AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç bardak görmek

Kahve falında üç bardak görmek

Kahve falında üç bardak görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında üç bardak gördüyseniz:

  • Sizi tartışma ortamları içine sokmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında aynı bardaktan çay içmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil cam bardak görmek isteklerinin yerine geleceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bardak çekmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bardak içinde su görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalettir.

Kahve falında demir bardak görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında cam bardakta süt görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına delalettir.

Kahve falında bardağın kırık olduğunu görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine bardakla su vermek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir