AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafesin içinde olmak

Kahve falında kafesin içinde olmak

Kahve falında kafesin içinde olmak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, halsizleşeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafesin içinde olmak gördüyseniz:

  • İş konularındaki başarılarınız devam ederken, parasal konularla ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Kahve falında kafes içinde yılan görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kafes içinde olmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında kafes içinde balık görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kafesin içinde yılan görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, ticaretin önünün açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde tavşan görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde güvercin görmek uzaktan haberler işiteceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına işarettir.

Kahve falında kafesin içinde olmak hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafesin içinde kedi görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir