AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek kafası yemek

Kahve falında inek kafası yemek

Kahve falında inek kafası yemek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında inek kafası yemek gördüyseniz:

  • Biraz inatçılaşabilirsiniz.

Kahve falında inek kafası yemek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kafası kopmuş inek görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya alamet etmektedir.

Kahve falında ineğin kafasını görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kafasız inek görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında siyah inek kafası görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında inek kafası görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında inek kafası kesmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kafası olmayan inek görmek kısmetin ve şansın açılacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir