Kahve falında balığın kafasını yemek

Kahve falında balığın kafasını yemek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında balığın kafasını yemek gördüyseniz:

  • Sanatsal çalışmalarınız, aşk hayatınız veya kendinizi ifade biçiminiz çok yakında tüm ilgiyi üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında balık kafası yemek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında balığın kafasını yemek başın borçlularla belaya gireceğine, kazancının helal para olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balığın kafasını koparmak yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında balığın kafasını görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında balık kafası görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine yorulur.

Kahve falında iki kafalı balık görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, neşesini kaçıracağına rivayet eder.

Kahve falında kafası olmayan balık görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kafası kopuk balık görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, gelirinin garanti olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir