AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya yumruk yemek

Kahve falında kafaya yumruk yemek

Kahve falında kafaya yumruk yemek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, fırsatların teker teker elden kaçacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında kafaya yumruk yemek gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin görünüyorsunuz.

Kahve falında kafaya yumruk yemek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kafaya yumruk atmak aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yumruk yemek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında karnına yumruk yemek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnuna yumruk yemek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalet eder.

Kahve falında babadan yumruk yemek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden yumruk yemek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüze yumruk yemek bilgiyle donanacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir